|
|
|
... ha hidratálni szeretné a bőrét. Emiatt a száraz bőrűek számára a legjobb hatású. de más bőrtípusúak is kipróbálhatják. A mézes fürdő úgy hidratálja a bőrt, hogy közben nem teszi a bőrt olajosabbá.
2. Antioxidáns hatású:
A bőrre hatással van a napsütés, az időjárás, a hideg levegő, és sok más faktor is a nap folyamán. A levegőben lévő szabadgyökök negatív hatással v... |
2022-09-05 22:21:18 |
|
|
|
|
|
|
... hogy megóvja a haj végeit a kiszáradástól és a hajtöredezéstől.
Védje a haját a különféle hőhatástól. Ha lehet, ne használjon hajvasalót és hajszárítót, mert ezek miatt is olajosabbá, fényesebbé válhat a haj.
Ha hajkefét használ a haj fésüléséhez, rendszeresen tisztítsa azt meg, mivel nagyon sok szennyeződés lehet rajta, amelyek a hajra kerülve szintén felgyo... |
|
2022-06-28 23:52:35 |
|
|
|
|
|
|
Ha csinálsz egy pörköltalapot vagy finom húst készítesz pecsenyelével, akkor előfordul, hogy a szósz olajosabb lett a kelleténél. De ne aggódj: 1 csipet szódabikarbóna segít a gondon, és emészthetővé teszi az olajat. Vigyázz, hogy 2 csipetnél többet ne használj, mert akkor már érződni fog az íze, amit nyilván nem szeretnél - írja a Ripost.
Ha véletlenül elsóztad az ét... |
2016-08-25 16:42:40 |
|
|
|
|
|
|
... van a krémünk! Has, fenék és combok problémás részének a kezelésére használhatjuk! Testtekercselésnél is jól bevált dolog. Legj... |
|
2014-11-20 08:52:35 |
|
|
|
|
|
|
... - a harcsát és a pangáziuszt.
Na, és ez milyen hal? Pangáziusz vagy pisztráng? Vagy fogas?
Jessica Spengler
Azt általában ki lehet jelenteni, hogy minél olajosabb egy hal húsa, annál könnyebben fölismerhető, annál jellemzőbb és karakteresebb íze és állaga van- mondja a nagy halkedvelő Takács Lajos séf.
Egy makrélát például nehezeb... |
|
2014-11-08 16:59:56 |
|
|
|
|
|
|
... van a krémünk! Has, fenék és combok problémás részének a kezelésére használhatjuk! Testtekercselésnél is jól bevált dolog. Legjobb szerintem esténként alkalmazni, mivel egy testesebb-olajosabb krém! Figyeljünk még oda, hogy ha sebes, irritált a bőrünk, akkor ne használjuk! Továbbá tilos bőrradírozás után is használni! http://www.tudasfaja.com/zsiregeto-k rem-hazilag-olcson-es... |
2014-09-09 17:41:28 |
|
|
|
|
|
|
Húúú ez nagyon finom!
Én olyan változatot ismertem hogy kifliket töltünk így meg és
forró olajban megsütjük.Az is nagyon finom csak egy kicsit olajosabb.
De ez szerintem az enyémnél sokkal jobb mert nem szívja meg magát olajjal.
Hozzávalók:
-4 db zsemle
-25 dkg túró
-1 kis doboz tejföl
-fél narancs
-10 dkg cukor
... |
2013-03-29 15:32:45 |
|
|
|
|
|
|
... ízében, egyfajta gerincet, strukturáltságot kölcsönöz az italnak. Ugyanígy, a pipa "fája" hasonlóképpen befolyásolja a benne égő dohányt, füstízét mélyíti, és édesebbé vagy földesebbé, olajosabbá simítja, gyökere válogatja, melyik hogy. Az angol pipákat körüllengő sejtelmes és magasztosan misztikus köd nagyrészt nem az egyébként kiváló kidolgozásnak hanem a gyökér speciális kezelé... |
2012-02-07 04:59:03 |
|
|
|
|
|
|
... hagyom állni kb. fél órát. A palacsintasütőt kiolajozom, és abban sütöm az első palacsintám. A következőket is kiszoktam, mert amikor a virsli belekerül az úgy is szükséges lesz, ha picit olajosabb. Sajtkrémből, általában botit veszek,de csinálhatunk sajátot is. A margarint habosra kavarom, hozzáadom a tejfölt, reszelt sajtot, ízlés szerint fűszerezek. Amikor a palacsinta kicsit k... |
2011-12-27 15:30:49 |
|
|
|
|
|
|
... gyomornak erőtlenségében jó az birsalma leve, tengeri szőlő levével együtt.
Ha akarod hogy embernek az hasa menjen, az törésben az mondolát nem kell öntöznöd, mert ilyenkor mentül olajosabb, annál jobb az mondolatej. Mikor az hőség igen nagy az emberben, az mint szokott lenni az hideglelésben, pestisben és szárazságban, az mondola között jó megtörni dinnye, tök, ugorka ... |
2011-09-10 16:47:34 |
|
|
|
|